ZEYTİNKÖY YARDIM KAMPANYASI

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Kızılay Şube Başkanı Bülent Karakuş, geçtiğimiz hafta Zeytinköy’de meydana gelen vahim yangında vatandaşların yanında yer aldı ve ihtiyaçların belirlenmesi konusunda incelemelerde bulundu. MUTSO yönetimi geçen bir haftalık süreçte gerekli çalışmaları hassasiyetle gerçekleştirdi. 11 Eylül 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen MUTSO Yönetim Kurulu toplantısında sonuçları değerlendiren MUTSO Yönetimi, bir yardım kampanyası başlatma ve bu kampanyaya 100.000 bin TL bağışta bulunma kararı aldı. Gerekli başvurular ve alınacak izinlerin ardından başlatılması planlanan kampanyaya Türkiye’deki tüm sivil toplum kuruluşları, Oda ve Borsalar da katkı sunabilecekler. Yaraların birlik ve beraberlik içinde sarılacağını biliyor; tüm Zeytinköy ve Muğla halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası