BAŞKAN KARAKUŞ BÖLGE ZİYARETİNDE

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, sorumlu olduğu illerin sıkıntılarını öğrenmek amacıyla bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, görevini yürütmekte olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, sorumluluğunda bulunan illerde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Karakuş, 12 Aralık Pazartesi günü, Isparta Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında ilde yaşanan sorunlar ve Oda ve Borsaların yaşadıkları sıkıntılara ilişkin bilgi alan Başkan Karakuş, ülke ekonomisinde önemli bir yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere oluşturulan TOBB Nefes Kredisi Projesinin önemine ve kapsamına ilişkin de bilgi verdi.