İnşaat Sektör Toplantısı

Değerli Üyemiz,

Odamız 6. Meslek Komitesi (İnşaat Taahhüt vb.) inşaat sektöründe yaşanan sorunlara yönelik; İnşaat Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası, Makina Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Yapı Denetim Firmaları Derneği işbirliğinde yaklaşık 2 yıldır sektörün sorunlarına yönelik toplantı ve ziyaretler yapmaktadır.

Gelinen noktada ilgili komisyon, siz değerli üyelerimizin yaşadığı sorunların tespiti amacıyla 3.(İnşaat Malzemeleri) 6. (İnşaat Taahhüt vb.) ve 12. (Mühendisler Mimarlar ) meslek komitelerinin üyeleri ile  Ortaca ve Dalaman’da toplantılar düzenleyecektir.

İnşaat sektöründe yaşanan sorunların tespiti ve çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalara yönelik planlanan toplantıda, siz değerli üyelerimizin görüşleri alınarak bir rapor hazırlanacak ve ilgili makamlara iletilecektir. Sektörde yaşanan aksaklıkların giderilmesi ve iyileşmelerin sağlanabilmesi adına toplantıya katılımınızı bekleriz.

Toplantı Yer ve Saat Bilgileri:

8 Ağustos 2022 Pazartesi günü

Saat 14:00 – Ortaca MUTSO Hizmet Binası