İstihdam, Eğitim ve Sosyal Politikalar Sektörel Operasyonel Programı Tanıtımı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Daire Başkanlığının koordinasyonunda yürütülen ‘İstihdam, Eğitim ve Sosyal Politikalar Sektörel Operasyonel Programı’ Tanıtımına tüm üyelerimiz davetlidir.

Tanıtım kapsamında; ilgili bakanlıklar, hibe faydalanıcıları, yerel yönetimler, potansiyel faydalanıcı kurum ve kuruluşlar, üniversiteler ile medyayı bilgilendirmek ve yürütülen Sektörel Operasyonel Program hakkında kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla; İESP SOP’un hedefleri, faaliyetleri, uygulanan projelerin çıktıları hakkında paydaşlarla bilgi paylaşmak ve yerel paydaşları yararlanabilecekleri hibeler ve başvuru süreçleri hakkında bilgilendirmek amaçlanmaktadır.

Program süresince,

• İstihdam, Eğitim ve Sosyal politikalar Sektörel Operasyonel Programı Hedefleri, Faaliyetleri ve Kazanımları
  • İESP SOP kapsamında uygulanan ve uygulanacak projelerin hedefleri, uygulanan projelerin çıktıları
  • Açık projeler/hibeler ve başvuru süreçleri (Future of Works ve teklif çağrısına çıkacak diğer Hibe Programları hakkında bilgi paylaşımı)
  • Yerel Merkez işbirliği konuları aktarılacaktır.

Yer: Muğla Demircioğlu Park Otel

Tarih: 10 Aralık 2019 Salı