KRİZ DÖNEMLERİNDE ŞİRKET YÖNETİMİ SEMİNERİ

Seminer, kriz dönemlerinde şirketlerin yaşadıkları panik havasını kontrol edebilmek, krizlerin sürpriz olmasını engellemek, krize hazırlıksız yakalanmamak ve kriz dönemlerinde soğukkanlı bir yönetim anlayışı sergilemek amacıyla şirket yönetimlerinin yapması gerekenler ve yapmaması gerekenler konusunda bilinçlendirme yapmak amacına yönelik olarak tasarlanmıştır. Bu seminer ile katılımcılar öncelikle neyin kriz olduğunu, kriz olarak kabul edilecek olayların neler olduğunu yani krizi teşhis etmeyi öğrenirler. Kriz ortamında nasıl ve ne şekilde bir strateji oluşturacaklarını ve bu stratejiye göre şirketlerini(kaynaklarını, çalışanların psikolojilerini, tedarikçi ve müşteri ilişkilerini) nasıl yönetmeleri gerektiğini öğrenirler. Kısacası krize hazırlıklı girerek en az zararla nasıl çıkabileceklerinin cevabını bulurlar. 19 Temmuz 2019 tarihinde saat: 14.30-17.00 arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda verilecek bu seminerimiz ücretsiz olup tüm üyelerimiz davetlidir.

SEMİNERİN ADI  KRİZ DÖNEMLERİNDE ŞİRKET YÖNETİMİ SEMİNERİ
SEMİNERİN İÇERİĞİ ·        Kriz neye denir?

• Krizin nedenleri nelerdir?
  • Krizin aşamaları nelerdir?
  • Kriz yönetiminin özellikleri nelerdir?
  • Krizi iyi yönetememe nedir? Sonuçları nelerdir? Piyasadan örnekler
  • Kriz anında şirket yönetimi
  • Krizin analiz edilmesi/içerik tespiti
  • Kriz stratejisine uygun alt politikaların belirlenmesi ve uygulanması
  • Kriz şartları altında karar alma
  • Kriz psikolojisini yönetme
  • Krizlere karşı organizasyonel direnci yükseltme, şirketi dayanıklı kılma
  • Krizin olumsuzluklarını avantaja çevirebilmek
  • Krizlerden ders alabilmek
KİMLER KATILMALI? ·        Tüm orta ve üst düzey yöneticiler ile şirket sahipleri bu seminere katılabilirler.
SEMİNERİN SÜRESİ  14.30-17.00 (2,5 saat)
SEMİNER TARİHİ  19.07.2019
SEMİNER YERİ  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası – Meclis Toplantı Salonu

EĞİTMENİN ADI: Stratejik Yapılandırma Danışmanı Bülent ORTA

Nasıl Kayıt Olunur?

Online kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Detaylı bilgi için odamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri: 0252 214 11 22 Dahili:171