Başkanımız

BASKAN

Bülent karakuş 25 Mart 1963 yılında Muğla’da dünyaya geldi. Muğla Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda başladığı eğitimini, Merkez Ortaokulu ve Turgut Reis Lisesiyle tamamladıktan sonra 1985 yılında Hacattepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

1986 yılında askerliğini yedek subay olarak tamamlayan Bülent Karakuş 21 Aralık 2000 yılında Karakuşlar Taşımacılık Ltd. Şti’ne ortak oldu. Ardından Genç İş Adamları Derneği Başkan’lığı ve Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

Orta derecede ingilizce bilen Bülent Karakuş’un hobileri arasında dalma, zıpkınla balık avcılığı, kara avcılığı, futbol ve seyahat etmek yer alıyor.

Evli ve bir kız, bir erkek çocuk sahibi olan Bülent Karakuş halen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor. Oda Başkanlığı görevlerinin yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kızılay Muğla Şube Başkanlığı görevleri devam ediyor.