2022 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) İlanı Hk.

Sayın Üyemiz,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Ajansımız tarafından yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ilanı ve bilgilendirme toplantılarının bilgisi iletilmiştir.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle; 27 Ocak 2022 Perşembe günü saat 13:30’da Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenmesi planlanan ilgili toplantı 27 Ocak 2022 Perşembe günü saat 13:30’da çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Toplantıya aşağıdaki linkten katılım sağlanabilecektir.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WKKg2CG0T8q-6SVhNFna6w

Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’na ilişkin ayrıntılı bilgiler Ajansımız internet sitesinde (www.geka.gov.tr) yer almakta olup potansiyel başvuru sahiplerine yönelik olarak çevrimiçi gerçekleştirilecek “SOGEP Bilgilendirme ve Eğitim Toplantıları”na kurumunuzda görev yapmakta olan ilgili personelin katılımının sağlanması önem arz etmektedir. Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programına ilişkin; resmi internet sitenizde bilgi/ilan yayımlanması, programın duyurulması, bünyenizde bulunan ve program ile ilgili olabilecek diğer kurum kuruluşların bilgilendirme ve eğitim toplantılarına yönlendirilmesi için işbirliğinize ihtiyaç duyulmaktadır.

Konuyu bilgilerinize sunar, katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla,

286