MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI DUYURUSU HK.

Değerli Katılımcı;

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (TOBB MEYBEM) işbirliğinde düzenlenecek olan sınavlar için

Mesleki Yeterlilik Belgesi sınav başvuru talepleri Odamız tarafından toplanmaktadır. Teorik ve uygulamalı sınav şeklinde planlanmakta olup, Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 (Galericilik) ve Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Sınavı Yapılacaktır.

Başvuru Süreci;

Sınav ve belgelendirme hizmetleri kapsamındaki mesleklere başvuru yapmak isteyen bireysel aday veya kurum ve kuruluşların aşağıda belirtilen belgeleri MUTSO İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimi MEYBEM Temsilciliğine teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler

(Bireysel Başvuru Evrakları)

MKT SEVİYE 5 BAŞVURU FORMU

SOR. EMLAK. DAN. SEVİYE 5 BAŞVURU FORMU

• Sınav Başvuru Formu
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Mezuniyet Belgesi (Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu sınavı için gerekli)
  • Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont

İlk girdiği sınavda başarısız olan adayların, başarısız olduğu yeterlilik birimlerinden yatırdıkları ücret ile 1 yıl içerisinde 2 kez sınava girme hakları bulunmaktadır.

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınav ücreti 1.400 TL

Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınav ücreti 1.800 TL olup ücretin yatırılacağı hesap bilgisi aşağıda belirtilmiştir.

Sınav Ücretinin Yatırılacağı Hesap Bilgisi;

TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş (Devlet Teşviki Hesabı)

İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ

IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36  hesabına yatırmanız gerekmektedir.

Sınavdan başarılı olan adaylar ayrıca 250 TL MYK belge bedeli ödeyecektir.

Sınav Ücretinin Yatırılması Hakkında Önemli Not: Ücret yatırırken Ad Soyad, TCKN, Başvuru yapılan İl ve Yeterlilik isminin dekontun açıklama kısmına yazılması önemle arz etmektedir.

Ücretin yatırıldığına dair banka dekontu elden teslim edebileceğiniz gibi metinozturk@mutso.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

İlgili Yeterlilik alanlarından belge almak için başvuru yapmak isteyen adayların yukarıda yer alan başvuru evraklarını MUTSO İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimi MEYBEM Temsilciliğine teslim etmesi gerekmektedir.

Sınav Yeri: Muğla Ticaret ve Sanayi Odası

Adres: Muslihittin Mahallesi Şehit Yarbay Alim Yılmaz Caddesi No:3 Menteşe/MUĞLA

Detaylı Bilgi İçin:

Metin ÖZTÜRK Tel: 0 252 214 1122 Dahili: 103 e-mail: metinozturk@mutso.org.tr