Online İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında Katar Kalkınma Bankası koordinatörlüğünde 22-24 Şubat 2022 tarihlerinde yiyecek-içecek, paketli gıda, inşaat, ambalaj ve plastik, kağıt ürünleri, medikal, kimyasal ürünler ve bilişim hizmetleri sektörlerinde Online İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği gerçekleşecektir. Etkinlik ücretsiz ve Muğla’da faaliyet gösteren tüm KOBİ’lerin katılımına açıktır. 2020 yılında ilk defa düzenlenmesinden bu yana 50 ülkeden 2500’den fazla katılımcının 2000’den fazla görüşme gerçekleştirdiği etkinliğe  katılarak uluslararası şirketlerle tanışma, iş birliği yapma ve ihracat gerçekleştirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için https://matchmaking.qdb.qa/ sayfasını ziyaret edebilir, etkinliğe kayıt olmak için “register” butonuna basarak firma profili oluşturabilirsiniz. Profilinizi oluştururken “Support Office” kısmında “TR00770-MCCI” seçeneğini işaretlemeniz ve doğru saat dilimini seçmeniz önem arz etmektedir.

Sorularınız için Odamız 0252 214 11 22/101-102 dâhili telefon numaralarından Proje birimine ulaşabilirsiniz.