ARAÇ KİRALAMADA MUTSO ÜYELERİNE RENT GO’DAN YÜZDE 35 İNDİRİM


MUTSO ile Rent Go arasında imzalanan protokol kapsamında Oda üyelerine Türkiye genelinde geçerli olmak üzere tüm araçlarda yüzde 35 indirim sağlanacak.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Rent Go araç kiralama firması arasında bir indirim protokolü imzalandı. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile Rent Go Ege Bölge Müdürü Yaşar Dılbırin arasında 22 Mart Salı günü imzalanan protokol kapsamında tüm Oda üyelerine, Türkiye genelinde tüm araçlarda geçerli olmak üzere yüzde 35 indirim uygulanacak.

İndirimden yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin araç kiralama işlemi sırasında faaliyet belgelerini yada oda kayıt sicil suretlerini ibraz etmeleri yeterli olacak.

Protokole ilişkin açıklama yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “Bizler benzin istasyonları, hastaneler, okullar, kargo firmaları gibi pek çok farklı alanda işbirlikleri sağlayarak üyelerimizin doğrudan yararlanabileceği imkanlar hazırlamaya hassasiyet gösteriyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız işbirliklerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Üyelerimiz araç kiralama firması Rent Go’da yapacakları tüm araç kiralama işlemlerinden yüzde 35 indirimli yararlanacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca üyelerimizden sık işlem yaptıkları sektör ve işlemler doğrultusunda talepleri olursa tarafımıza iletmelerini rica ediyorum. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.”

489

Haber görselleri