ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN KALBİNDE EBEDİYEN YAŞAYACAKTIR


Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
“Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet Atatürk, Türk Milletinin kalbinde ebediyen yaşayacaktır.” diyen Başkan Karakuş, Atatürk’ün kahraman milletinin büyük lideri olmakla kalmayıp, aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olduğunu vurguladı.

Başkan Karakuş: “Bütün dünyanın saygıyla andığı Atatürk’ün vizyonu halen yolumuzu aydınlatıyor. Bizler, Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine taşıma sorumluluğuyla çalışmak ve üretmek sorumluluğuna sahibiz. Bu önemli sorumluluğu yerine getirecek güç ve kudret Yüce Türk milletinde mevcuttur.”
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve yeniliklerinin sahibi olan Atatürk’ün fikirleri ile her zaman yaşayacağını ve yaşatılacağını ifade eden Başkan Karakuş, sözlerini şöyle tamamladı: “Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Atatürk’e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, Büyük Önderimiz ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazilik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımızı rahmet, özlem ve saygıyla anıyoruz.”

873