BAŞKAN ERCAN TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NA KATILDI

Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı bu yıl 13’üncü kez misafirlerine kapılarını açtı. Fuara MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan katıldı.

13’üncü Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı bu yıl 5-7 Aralık tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bünyesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığında düzenlenen fuara, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan katıldı.

Fuarda Hürriyet Ege’ye konuşan MUTSO Başkanı Ercan; “Kültür ve gastronomi turizmine ne kadar önem vermemiz gerektiğini de biliyoruz. Turizmi 12 aya yayma adına Menteşe’de, Datça’da değişik etkinlikler yapılıyor. Maratonlar, açık deniz yüzme yarışları ve Menteşe tarhana festivaliyle bunun mümkün olduğunu görüyoruz. Eğitime önem verilmeli. Menteşe’de Kentsel SİT alanını turizme kazandırmalıyız.” ifadelerinde bulundu.