BODRUM AMERİKAN HASTANESİNDEN MUTSO ÜYELERİNE % 40 İNDİRİM

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Bodrum Amerikan Hastanesi arasında bir indirim protokolü imzalandı. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile Bodrum Amerikan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Erkan Ak arasında 29 Mart Salı günü imzalanan protokol kapsamında, MUTSO üyeleri ve birinci derece yakınları (anne, baba, eş, çocuk ve evlenmemiş kardeş) Bodrum Amerikan Hastanesinden alacakları sağlık hizmetlerinden yüzde 40 indirimli yararlanabilecek.

MUTSO üyelerini ve birinci derece yakınlarını kapsayan indirimlerden yararlanabilmek için oda faaliyet belgesi yada oda kayıt sicil sureti ibraz edilmesi yeterli olacaktır. Protokol kapsamında bilgi veren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Üyelerimizin yararına olacak işbirliklerini sürdürüyoruz. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar göz önünde bulundurulduğunda, aldığımız yüzde 40 indirim oranı oldukça iyi bir rakam. Sağlık gibi göz ardı ve ihmal edilemeyecek bir alanda üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsayan bu protokolün herkes için hayırlı olmasını dilerim.”