ÇALLIM MEDİKAL VE AMBULANS HİZMETLERİNDE MUTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Çallım Medikal ve Ambulans Hizmetleri MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına Tıbbi Cihazlar, Medikal Sarf Malzemeleri, Tıbbi Cihaz Tamir Bakım Hizmetleri, Ambulans Hizmetlerinde  indirim imkanı sunuyor.

Muğla İndirim Programı (MİP) kapsamında üyelerine ilişkin indirim işbirlikleri gerçekleştiren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), son indirim protokolünü Çallım Medikal ve Ambulans Hizmetleri ile gerçekleştirdi. Protokol kapsamında, MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına Tıbbi Cihazlarda (Solunum ve Uyku Cihazları, Fizik Tedavi Cihazları vb.) yüzde 15, Medikal Sarf Malzemelerinde yüzde 25,  Tıbbi Cihaz Tamir Bakım Hizmetlerinde yüzde 20, Ambulans Hizmetlerinde ise yüzde 20 indirim uygulanacak.

İndirimden yararlanmak için Odaya ait kimlikleri yada Odaya üyeliği gösterir belgenin ibrazı yeterli olacak.