İLK YÖNETİM DANIŞMANLIĞI PROJESİ BAŞLIYOR


MUTSO Akademi olarak Stratejik Ortağımız Türev Danışmanlık ile birlikte Muğla’daki ilk  yönetim danışmanlığı projemiz başlıyor. Muğla’nın köklü şirketlerinden olan ve 30 şubesiyle faaliyet gösteren değerli üyemiz Şevikoğlu Pazarlama Gıda Tekstil ve Tic. Ltd. Şti bünyesinde aile anayasası danışmanlığı hizmeti verilecektir.

Karşılıklı imzaların atıldığı toplantıda, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Şevikoğlu Pazarlama Gıda Tekstil ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şevik ve Türev Danışmanlık Satış Pazarlama Direktörü Dr.Savaş Tavşancı hazır bulundu.

Türev Danışmanlık Grup Başkanı ve Stratejik Yapılandırma Danışmanı Bülent Orta liderliğinde yürütülecek ve 1,5 yıl sürecek danışmanlık projesinde, aile anayasası hazırlama, aile anayasasının sürdürülebilirliğini sağlama, üst kurul oluşturma, kuşak geçişi ve veliaht yetiştirme çalışmaları yapılacaktır.

MUTSO Akademi ve Türev Yönetim Danışmanlığı ortaklığı bünyesinde Muğla bölgesinde faaliyet gösteren şirketlerin danışmanlık ve eğitim hizmeti taleplerine çözümler üretmeye devam ediyoruz.

Danışmanlık konuları dışında şirket içi eğitim taleplerine veya eğitimler ile ilgili detaylı bilgi için de 0 252 214 11 22 Dahili:171 – MUTSO Akademi Koordinatörlüğü’nü arayabilirsiniz. Eğitimlerle ilgili bilgilere https://www.mutso.org.tr/mutso-akademi/ den ulaşabilirsiniz.

Danışmanlık hizmetleriyle ilgili fiyat, teklif ve detay bilgi almak isteyen üyelerimiz 0232 482 34 80 numaralı telefondan Türev Danışmanlık Müşteri Destek Sorumlusuyla veya isgelistirme@turev.com.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

704