KADIN GİRİŞİMCİLER EGE BÖLGE TOPLANTISINDA BULUŞTU


TOBB KGK Ege Bölge Toplantısı yapıldı. Kadın girişimciliğini arttırmayı teşvik edici yapılabilecek çalışmalar paylaşıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi, online olarak gerçekleştirilen Ege Bölge Toplantısına katıldı. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen’in katılımıyla, KGK Ege Bölge Başkanı Esen Türker’in moderatörlüğünde 14 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıda tüm Ege Bölgesi illeri yer aldı. KGK Muğla İcra Komitesi adına Başkan Mehtap Çahan başta olmak üzere tüm icra komitesi üyeleri hazır bulundu.

Ülke genelinde kadın girişimciliğinin arttırılması amacıyla bölgesel toplantılar yaptıklarını ifade eden TOBB KGK Başkan Yardımcısı Günseli Özen, toplantının temel konusunun Ege Bölgesinin bu konudaki mevcuttaki durumunu ve yapılması gereken çalışma ve projeleri görüşmek olduğunu kaydetti.

Muğla Kadın Girişimciler Kurulu adına, Muğla’nın mevcuttaki durumu ve kurulun çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Mehtap Çahan, Muğla’daki kadınların diğer illere  oranla daha farklı ve şanslı olduklarının altını çizerek, 81 ilde yapılan çalışmada Muğla’nın en eşitlikçi il olduğunu hatırlattı. Bununla da gurur duyduklarını ifade eden Başkan Çahan, Muğla İcra Komitesinin olağan toplantılarını online da olsa mutlaka gerçekleştirdiklerini, kurul olarak saha çalışmalarını önemsediklerini, bu kapsamda projeleri olduklarını ifade etti. Başkan Çahan planladıkları projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

 

 

612

Haber görselleri