KGK MEZOPOTAMYA TURİZM VE GASTRONOMİ FUARINI ZİYARET ETTİ


Bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı Diyarbakır’da katılımcılarına kapılarını açtı. Fuara, Muğla KGK başkanı ve üyeleri katıldı.

Mezopotamya’nın turizm potansiyelini geliştirmek, ülke ve dünya turizminin vazgeçilmez bir destinasyonu haline gelmesini sağlamak amacıyla 24-27 Mart tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı, Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Turizm sektörünü bir araya getiren ve bölgeyi en önemli turizm destinasyonlarından birine dönüştüren fuara, Muğla Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda KGK Doğal Üyesi Selma Ünal, MUTSO Meclis Üyesi ve aynı zamanda KGK Üyesi Pınar Canan Topuz ile KGK Üyeleri Büşra Tuncer ve Duygu Ağırman katılım sağladı.

Heyet, fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) ile Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü altında tarım ile ilgilenen Kadın Kooperatifinin stantlarını ziyaret etti.

 

484

Haber görselleri