KIZ KARDEŞİM PROJESİ İSTANBUL'DA TANITILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) liderliğinde, Habitat Derneği, Coca-Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile başlatılan Kız Kardeşim Projesi İstanbul’da tanıtıldı.​ Toplantıya, Muğla İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dr. Öğretim Görevlisi Aslı Karataş katıldı. TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Kız Kardeşim” projesiyle 30 ilde 9 bin kadına teknoloji çağında geçerli becerileri kazandırmak üzere eğitimler vereceklerini söyledi. Muğla, Türkiye’deki 30 pilot İl arasında yer alıyor. Program kapsamında sunulan eğitimler, finansal destekler ve mentorluk programı ile kadınların sosyal ve ekonomik olarak güçlendirilmesini hedefliyor.