LİFE POİNT’TEN MUTSO ÜYELERİNE YÜZDE 25 İNDİRİM


MUTSO ile Life Point Beslenme ve Fizyoterapi Danışmanlığı arasında imzalanan protokol ile alınacak hizmetlerde Oda üyelerine yüzde 25 indirim sağlanacak.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelere fayda sağlaması amacıyla farklı sektör ve alanlarda indirim protokolleri imzalamayı sürdürüyor. Son olarak Menteşe’de faaliyet gösteren Life Point Beslenme ve Fizyoterapi Danışmanlığı arasında indirim protokolü imzalandı. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile Diyetisyen Fehmi Gereme arasında 16 Kasım Çarşamba günü imzalanan protokol kapsamında Oda personeline ve üyeleri ile üyelerin birinci derece yakınlarına alınacak olan hizmetlerin ödemelerinde yüzde 25 indirim sağlanacaktır. Beslenme danışmanlığı, online beslenme danışmanlığı, kurumsal beslenme danışmanlığı, bölgesel incelme ve fizyoterapi alanlarında hizmet veren merkezde, bölgesel zayıflama cihazları indirim protokolü kapsamında değildir.

İndirimli hizmetlerden yararlanmak isteyen Oda üyelerinin üye kimlik kartlarını yada Oda kayıt sicil suretlerini ibraz etmeleri yeterli olacaktır.

 

345

Haber görselleri