MUĞLA İÇİN YENİ BİR PAZAR: UKRAYNA


Kiev’de düzenlenen UITT Ukrayna Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yer alan MUTSO Heyeti, bölgenin tanıtımına katkı sağlayarak turist sayısını arttırmayı hedefliyor.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 23’üncü Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (UITT) düzenlendi. 29-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda stant kuran Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Ukrayna ile imzalanan kimlik kartı ile karşılıklı seyahat anlaşması ve uygun fiyatlar nedeniyle bu yıl gelmelerinde artış beklenen Ukraynalı turistlere bölgeyi tanıtmak adına bilgi paylaşımında bulundu. Fuara, MUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Mevlüt Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Meclis Üyeleri Habil Muslu, Sezgin Yiğit, Recai Keçeci, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Özkan, Sedat Tuncer, Hasan Şahin, Feridun Öztürk ve AB, Dış Ticaret, Proje ve Raporlama Biriminden Burcu Öztürk katıldı.

Fuara katılan profilin genellikle Türk firmalar ve acenteler olduğu gözlenirken, Muğla için yeni bir pazar olan Ukrayna ile Türkiye arasında pasaport olmadan sadece kimlik kartları ile seyahat etme imkanının, turist sayısında önemli bir artış yaşanmasını sağlaması bekleniyor.

1026

Haber görselleri