MUĞLA KENTSEL SİT ALANININ TOPLULUK TEMELLİ TURİZM YAKLAŞIMI İLE CANLANDIRILMASI ÇALIŞTAYI


MUTSO koordinatörlüğünde, Muğla Tanıtım Platformu çatısı altında toplanan kurumların da katılım sağladığı ‘Muğla Kentsel Sit Alanının Topluluk Temelli Turizm Yaklaşımı ile Canlandırılması Çalıştayı’ düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde Muğla Tanıtım Platformu çatısı altında yer alan kurumlarında katılımıyla Muğla Kentsel Sit Alanı Topluluk Temelli Turizm Yaklaşımı ile Canlandırılması Çalıştayı düzenlendi. 3 Kasım Salı günü MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen çalıştayda, özellikle Menteşe’de turizm gelirinin merkeze çekilmesi, Menteşe ekonomik hayatının canlandırılması, Arasta’yı da kapsayan kentsel sit alanının yaşatılması, tüm bunlar yapılırken de kültürün ve değerlerin korunmasına özen gösterilmesi amaçlanmıştır.

Düzenlenen çalıştayda, bu amaçla tüm kurumların ortak yapılabileceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 Muğla Tanıtım Platformu Nedir?

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Rehberler Odası, GEKA ile farklı STK’ların bir arada olduğu platformdur.

 

 

716

Haber görselleri