MUĞLA KGK PROJELERİNİ MARMARİS’E ANLATTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projelerini anlatmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere son olarak Marmaris’i ekledi. 5 Nisan Pazartesi günü Marmaris Ticaret Odası (MTO)’na gerçekleştirilen ziyarette, heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı ve KGK İcra Komitesi Üyesi Nurgül Candan ile Genel Sekreter Taşkın Baykara ağırladı. KGK İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yardımcısı Ayşe Nurdan Aras, İcra Komitesi üyesi ve aynı zamanda MUTSO Meclis Üyesi Pınar Canan Topuz ile Komite doğal üyesi ve aynı zamanda MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal yer aldı.

Gerçekleştirilen görüşmede “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projeleri tanıtıldı. MTO Başkanı Ayhan Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade ederek; çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.