MUTSO BASIN AÇIKLAMASI


BASIN AÇIKLAMASI

        07.09.2022 tarihli Hamle Gazetesi yazarı Sayın Özcan Özgür’ün köşesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına ait iddialara ilişkin açıklama yapılması ihtiyacı duyulmuştur.

        Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 138 yıllık geçmişiyle Muğla ili 8 ilçesinde 5000’i aşkın aktif üyeye sahip bir meslek örgütüdür. Odamız tarafından bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar şeffaf ve açık yönetim anlayışıyla gerçekleştirilmiştir.

        Yazıda belirtilen iddialar tam olarak gerçeği yansıtmamaktadır.  Oda taşınmazlarından yalnızca 2 arsa ve 1 ofis nitelikli işyerinin satışı gerçekleştirilmiştir. Oluşturulan kaynak ile Türkiye’ye örnek olacak nitelikte her vatandaşımızın yararlanabileceği çok işlevli oda hizmet binası inşa edilmiş olup, bina ve arsası odanın mülkiyetindedir. Bunun yanında Menteşe merkezdeki 3 katlı işyeri binası ve Ortaca ilçemizdeki MUTSO Hizmet binası ve arsası odamıza kazandırılmıştır. Ayrıca Odanın mülkiyetindeki tüm gayrimenkullerin tapuları Devletin resmi kurumlarında kayıtlıdır. Doğru bilgi almak isteyen her vatandaşımızı şeffaflık ilkemiz temelinde Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası

341