MUTSO MECLİSİ 46’NCI OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ


Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), 2018-2022 dönemi 46’ncı meclis toplantısını meclis üyeleri, komite başkanları ve disiplin kurulu başkanının katılımıyla 26 Ekim 2021 Salı günü gerçekleştirdi. Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu ay ki davetlileri Kadın Girişimciler Kurulu İL İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Zeybek oldu.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan başkanlık seçiminde GGK İl İcra Komitesi Başkanlığına seçilen İbrahim Zeybek şu ifadelere yer verdi: “Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olarak her türlü desteği vermek üzere buradayım.  Yani bir sürece girdik. Bu yüzden sizlerden de destek bekliyorum.”

Zeybek’in ardından bir konuşma gerçekleştiren KGK Başkanı Mehtap Şeniz Çahan” Biz KGK olarak Muğla’da İşimiz Temiz projesiyle ve Babalar ve Kızlar projesi hayata geçirdik. Babalar ve Kızları projemizin amacı kadın girişimci sayımızı arttırmak. Zaten ana işimiz de bu. Yeni girişimcileri ortaya çıkarmak. Biz bu saatten sonra girişimcilerimize örnek olacağız. Buradan şu mesajı vermek istiyoruz babalara. Kızlarımızı övelim, onlara inanalım.” dedi.

Konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan bir sunum yaparak, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin Meclisi bilgilendirdi.

Toplantı görüş, öneri ve temennilerin aktarılmasının ardından sona erdi.

393

Haber görselleri