MUTSO’DAN İL MİLLİ EĞİTİME TABLET BAĞIŞI


TOBB’un başlattığı tablet projesine aldığı bağışlar ile destek sağlayan MUTSO, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 109 adet tablet bilgisayar teslim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bağışı projesine, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’ndan da destek verildi. MUTSO meclis üyeleri,  yüksek istişare kurulu üyeleri ve meslek komite başkanlarının destekleriyle artan tabletler, MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ile Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ın katıldığı tören ile İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye teslim edildi.

MUTSO ev sahipliğinde 29 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “Odamızın çalışma alanı içinde bulunduğu sekiz ilçemiz olan Datça, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Ula, Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere’deki üyelerimizin destekleriyle Odalar Borsalar Birliğimiz Odamıza 55 adet tablet göndermiştir. Bunun yanında meclis üyelerimiz, yüksek istişare kurulu üyelerimiz, komite başkanlarımızın da destekleriyle toplam 109 adet tableti, bugün değerli İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre Hanımefendiye teslim ediyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.”

Meclis Başkanı Koray Özcan ise “Her zaman paydaş olarak gördüğümüz, ortak projelere imza atmaktan son derece mutlu olduğumuz Milli Eğitim ile bu zor süreçte, var olanı bölüşmek anlamında bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Bunlar tamamen meclis üyelerimizin, yüksek istişare kurulu üyelerimizin, komite başkanlarımızın şahsi destekleri ile hazırlanmıştır. Karınca kararınca bu zor süreçte çocuklarımızın eğitimlerine devam etmesi için doğru ellere ulaştıracaklarına güvencemiz ile İl Müdürümüze teslim ediyoruz. İnanıyoruz ki bugün bu tabletlerin ulaşacağı çocuklarımız yarının bilim insanları olacak.” İfadelerine yer verdi.

MUTSO’nun eğitim ile dertlenen bir kurum olduğunu kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise şu ifadelere yer verdi: “Burada yer almaktan  şahsım ve kurumum adına çok büyük bir gurur duydum. Ticaret ve Sanayi Odamızın eğitime verdiği önem aşikardır. Göreve geldiğim günden beri Odamız ile işbirliği içinde çalışmaktayız. Eğitim ile dertlendiklerinin birebir şahidiyim. Buda bu dertlenmelerin bir sonucudur. Eğitimli, donanımlı gençlerin yetişmesine sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Sayı değil bu davranışın şekli çok önemli. Muğla’da yaşayan tüm öğrencileri kendi çocukları gibi görüp, onlar adına birşeyler yapmaları çok büyük anlam ifade ediyor. Odamız aracılığıyla destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

510

Haber görselleri