ULAŞTIRMA SEKTÖRÜ, SORUNLARI GÖRÜŞMEK İÇİN TOPLANDI


MUTSO 16. Meslek Komitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ulaştırma sektör temsilcileri bir araya gelerek başlıca sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

 Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın ulaştırma ve taşımacılık sektörlerini bünyesinde bulunduran 16. Meslek Komitesi, ulaştırma sektör temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı düzenledi. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un başkanlık ettiği toplantıya, kooperatif ve şoförler odaları başkanları başta olmak üzere ulaştırma sektörünü temsilen yaklaşık 30 kişi katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karakuş şunları kaydetti:  “Oda organ seçimleri öncesi sektörlerle yaptığımız görüşmelerde ulaştırma sektöründe bir takım sorunlar olduğu dile getirilmişti. BB plakalı araçların indirimli ve ücretsiz yolcu taşımacılığının şoför esnafına yansıması, belirtilen sorunların başında yer almaktaydı. Bu toplantının amacı sizlerin bu alanda yaşadığı sorunları tespit edip, çözüm önerilerinin değerlendirilmesi ve verilecek ortak karar doğrultusunda bir yol haritasının belirlenmesi. Toplantı sonrasında oluşturacağımız rapor doğrultusunda, Belediyemiz, UKOME ve Bakanlıklar nezdinde görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz.”

Başkan Karakuş sonrasında katılımcılara tek tek söz vererek yaşadıkları başlıca sorunları ve önerileri dinleyerek kayıt altına aldı. Raporun oluşturulmasının ardından sorunların çözümü için çalışmalar başlatılacak.

 

 

351

Haber görselleri