YÖRÜK KÖYÜ PROJESİNDE İŞLEM TAMAM


Yörük Köyü: Dırlavan projesinin yer tahsisi için imzalar atıldı.

Odamızın GEKA desteği ile Menteşe’nin İkizce Mahallesinde yapmayı planlandığı Yörük Köyü: Dırlavan projesi için yer teslimi gerçekleştirildi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile projelerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kayacık, Muğla Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek ile görüşerek yer teslimi protokolünü imzaladılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Ercan; “Toplam bütçesi 1 milyon 313 bin TL olan ve 24 dönüm üzerine kurulması planlanan projemize yüzde 75 mali destek sağlayan GEKA’nın yanı sıra altyapı, plan, proje ve peyzaj desteği sağlayarak bize güç katan Menteşe Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu arada arazinin Odamıza kiralanma sürecinde bizlere yardımcı olan Orman Bölge Müdürümüz ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kayacık ise “İmzaların atılmasından sonra Odamıza kiralanan arazi için Belediyemizden imar durumunu çıkartarak elektrik projesini hazırlayıp Yörük Kültürünü yaşatmasının yanı sıra gerek hemşerilerimiz gerekse turistler için harika bir mesire alanı olacağını düşündüğümüz projemizi bir kaç ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Uygulama Projesi hazır olan Yörük Köyü ile ilgili daha geniş bilgiyi önümüzdeki günlerde yapacağımız bir basın toplantısı ile halkımıza duyuracağız, hayırlı olsun.” dedi.

478

Haber görselleri