BAYRAĞIMIZIN ALTINDA KARDEŞLİK VAR


Türkiye’nin 81 ilinin ve Lefkoşe’nin öğrencilere tanıtılması amacıyla hayata geçirilen ‘Bayrağımın Altında Ne Var?’ Projesinin kapanış toplantısı, il protokolünün ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Menteşe Kaymakamlığı ve Menteşe İlçe Eğitim Müdürlüğünün koordinesiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Menteşe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Bayrağımın Altında Ne Var?’ projesinin kapanış toplantısı yapıldı. 2 Kasım Cuma günü MSKÜ Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir başta olmak üzere il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Toplantıda MUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan yer aldı.

Geçtiğimiz bir yıl boyunca Türkiye’nin 81 ilinin ve Lefkoşe’nin, yöresel ve kültürel özelliklerinin öğrenilmesi amacıyla okullarda farklı etkinliklerin düzenlendiği projenin kapanış toplantısında, anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin farklı konser ve gösterileri katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Kapanış toplantısının ardından, protokol temsilcileri ve katılımcılar, Muğla okullarının stantlarını ayrı ayrı gezerek, her bir okulun her bir il için hazırlamış oldukları çalışmaları incelediler.

 

 

733

Haber görselleri