GGK BAŞKANI MENTEŞE KENT KONSEYİ’NDE

Menteşe Kent Konseyi’nin gerçekleştirilen seçimli genel kurulunun ardından TOBB GGK İcra Komitesi Başkanı Mehmet Yapıcı, MUTSO temsilcisi olarak, Menteşe Kent Konseyi Sayman Üyeliğine getirildi.

Menteşe Kent Konseyi, 22 Haziran Cumartesi günü düzenlediği seçimli genel kurulu sonrasında, yürütme kurulu olarak ilk toplantısını, Kent Konseyi Başkanı Dr. Vehip Keskin başkanlığında 3 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, Yürütme Kurulu Başkan Yardımcılığına Mimarlar Odası temsilcisi Mimar Özlem Aydoğdu Çömez ve saymanlığa ise Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) temsilcisi olarak TOBB Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Mehmet Yapıcı getirildi. Ayrıca, Genel Sekreter olarak Dr. Gülçin Kınay Polat, Yürütme Kurulu üyeleri olarak Evren Sarı ile Eğitim Sen temsilcisi Nuran Aldan görevlendirildi.