MUĞLA’NIN İLK PATENT FİRMASINDAN MUTSO ÜYELERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM


Muğla’nın ilk ve tek marka patent firması olan Mares Patent ile MUTSO arasında protokol imzalandı. Bu kapsamda MUTSO üyelerine yüzde 50 indirim sağlanacak.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üyelerine iş yapma kolaylığı ve fayda sağlamak adına farklı sektör ve alanlarda işbirlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak, Muğla’nın ilk ve tek marka patent firması ile protokol imzalayan MUTSO, Oda üyelerine tüm marka, patent, faydalı model tescil, tasarım ve coğrafi işaret çalışmalarında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile Mares Patent Kurucu Ortağı Reyhan Babaoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında ayrıca, markaların 10 yıllık koruma süresinde gerekli takip ve çalışmalar ücretsiz olarak sağlanacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “İlimizde böyle bir girişim ile fark yaratan işletmemizi ve kurucularını kutluyorum. Odamız üyesi olan Mares Patent ilimizde ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Üyelerimiz, marka, patent, faydalı model tescil, tasarım ve coğrafi işaret konularında yapmak istedikleri veya sürdürdükleri çalışmalar için, yüzde 50 indirimli ve hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilecekler. Mares Patent’in ilimize; işbirliğimizin üyelerimize hayırlı olmasını dilerim.”

 

568

Haber görselleri