Ege Bölgesi Sanayi Odası / Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü

Ege Bölge Sanayi Odamız Otomotiv Yan Sanayi Meslek Komitesinin aldığı karar doğrultusunda,  Odamız ve “Ege Endüstri A.Ş.” firmasının iştiraki ile 23 Kasım 2023 Perşembe günü “Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü” etkinliğinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Etkinliğe başvuran tüm firmalar Ege Endüstri A.Ş. yetkilileri tarafından değerlendirilecek olup, yalnızca onaylanan firmalar için yer bilgisi iletilecek ve randevu çizelgesi oluşturulacaktır.

İSO500 2022 yılı verilerine göre, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Ege Endüstri A.Ş. 45 yılı aşkın tecrübesi ile Amerika, Avrupa ve Asya ‘da ikamet eden dünyaca ünlü OEM’lere; yenilikçi yaklaşım, rekabetçi tutum, sıfır emisyon programlarına destek veren hafif ve yüksek performanslı ürünler ile hizmet etmektedir. Ana ürün gamı içerisinde diferansiyel kovanı, ilave dingil, körük taşıyıcı, treyler dingili, kaldırılabilir ilave dingil vardır. Ege Endüstri halka açık bir şirkettir. Hisselerinin %64’ü Bayraktar ait olup %34,67’si BIST’de işlem görmektedir. Ege Endüstri, İzmir – Türkiye’de iki fabrika ve 500’den fazla kalifiye çalışanı ile yer almaktadır.

Söz konusu organizasyon, yerli ve yabancı ana sanayicilerle ülkemizdeki yan sanayi firmalarını birebir buluşturarak; aralarında güçlü bir bağlar kurulması ve her iki taraf için de müşteri portföylerinin gelişmesi adına çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Ege Endüstri A.Ş. Tedarikçi Günü etkinliğine başvurmak isteyen firmalarınızın aşağıdaki linkte yer alan formu, 09 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurması gerekmektedir.

Başvuru formu için: https://bit.ly/3QqmH0X

Söz konusu tedarikçi günü etkinliğimizin, üyelerinize duyurulması hususunda desteklerinizi bekler, katkılarınız için teşekkürlerimizi sunarım.