Girişimciler için AB Projeleri Fırsatları Online Toplantısı | 12 Kasım 2021 Cuma - Saat 14:30 (İnternet Üzerinden)

Değerli KOBİ’ler ve Girişimciler,

Avrupa Birliği tarafından girişimcilere ve KOBİ’lere sağlanan destekleri anlatmak ve bu kapsamda ülkemizin AB desteklerinden daha fazla faydalanması sağlamak amacıyla 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 14:30’da internet üzerinden “Girişimciler için AB Projeleri Fırsatları Online Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Muhammed Adak, Türkiye Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) Başkanı Emine Erdem, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan TURAN ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nevzat Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıda Rekabetçi Sektörler Programı destekleri, Tarım ve Kırsal Kalkınma Kapsamındaki girişimcilik destekleri, Ufuk Avrupa / Avrupa Yenilik Konseyi destekleri, Tek Pazar Programı kapsamında girişimcilik fırsatları konuları anlatılacak, toplantı sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

Toplantıya ilişkin program ekte sunulmaktadır.

Toplantıya katılmak için https://zoom.us/webinar/register/WN_ZDfrlcFJRDyk47_CiF5QsA adresinden kayıt olunması gerekmektedir. Toplantı linki ve şifresi kayıt olduktan sonra e-posta adresinize gönderilecektir.

Bilgilerinizi ve toplantıya katılımınızı diler, ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Soru, görüş ve önerileriniz içinkobi@tobb.org.tr