Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Sınav Başvurusu

Sayın katılımcı,

Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 için Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na ön başvuru yaptınız. Sınav planlaması için kesin kaydınızı yapabilmek adına sınav başvuru ücreti olan 1.800,00TL ücretinin ‘TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş (AB Hibe Hesabı) İŞBANKASI ŞUBE: AB HİBE HESABI IBAN: TR49 0006 4000 0014 2011 1806 84’ hesabına yatırılması; dekont açıklama alanına mutlaka  ‘Ad-Soyad, TC Kimlik No, Muğla-Sor.Em.Dan.Sev.5’ bilgilerinin yazılması gerekmektedir. Dekontunuzu yigitozdemir@mutso.org.tr adresine pdf formatında taranarak iletilmeniz gerekmektedir. Sınavda başarılı olmanız durumunda AB hibe desteği kapsamında sınav başvuru ücretinin tamamı MEYBEM tarafından size geri ödenecektir. Bu destekten faydalanabilmek için linkteki formu https://www.mutso.org.tr/wp-content/uploads/ek-1_aday-basvuru-formu.docx doldurup ıslak imzalı olarak Muğla Ticaret ve Sanayi Odası MEYBEM başvuru birimine iletmeniz gerekmektedir. Başarılı olmanız durumunda belge bedeli olan 250,00TL ödeme ayrıca alınacak olup; hibe destek kapsamında olmayacaktır. Mesleki Yeterlilik Kurumu ve MEYBEM ile organize edeceğimiz sınav planlamasına dahil olmak için belirtilen evrakları en geç 07.09.2022 mesai bitimine kadar iletmenizi rica ederiz. (İrtibat kişisi: Yiğit Özdemir 0 252 572 81 66)

Saygılarımızla.