DOĞAYA KOŞTULAR


Doğa sporlarına ev sahipliği yapan Datça’da, bu yıl 2’ncisini düzenlenen Datça Run koşu yarışmasına katılmak için yaklaşık 450 sporcu yöreye akın etti.

 Datça, doğa sporlarına ev sahipliği yapmaya ve sporcuları Datça’da ağırlamaya devam ediyor. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Datça Run, 450’ye yakın sporcuyu ve konuklarını bir araya getirdi. 22 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen ve 21 km, 10 km, 5 km, 2 km halk koşusu ve çocuklara yönelik kısa mesafe RunDatça Junior Koşusu olmak üzere 5 farklı etaptan oluşan yarışma oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın da ana destekçiler arasında yer aldığı etkinlik, hem profesyonel hem amatör koşuculara muhteşem Datça doğası ve ikliminde koşu deneyimi yaşattı.

Koşunun parkuru, Datça’nın muhteşem doğasını kapsadığı gibi, Datça’nın merkezini de içerisine alıyor. Etkinlikte, sporcuların Datça’nın eşsiz doğası eşliğinde keyifli bir rotada spor yapmalarının yanında Datça halkının da bu etkinliğe katılımının sağlanması hedeflendi. Yarışmanın sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

Etkinlikte, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, MUTSO Meclis Başkanı H.Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu hazır bulundu.

 

1267

Haber görselleri