MECLİSE KADIN DAMGASI


MECLİSE KADIN DAMGASI

MUTSO Meclis Toplantısı 8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle, Kadın Divan Üyelerinin yönetimi ile gerçekleştirildi. Toplantıda Teknopark’ta faaliyet gösteren işletmeler tanıtıldı. Meclis’te ayrıca Ramazan Pide Fiyatı belirlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) 6’ıncı Meclis Toplantısı 21 Mart Salı günü MUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Meclis yönetimi kadın divan üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Divan’da Meclis Başkan Yardımcıları Deniz Dakikoğlu, Ayşe Melike Alpay Özmen ve Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz yer aldı. Toplantıya Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Meslek Komite Üyeleri katılım sağladı.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, yönetim kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirerek meclis üyelerini bilgilendirdi. Ayrıca, Muğla Odaları ve Borsa tarafından başlatılan deprem bölgesine 20 bin Ramazan Gıda Kolisi hazırlanması kapsamındaki kampanya hakkında bilgi vererek, destek çağrısında bulundu.

Toplantı sonrasında Muğla Teknopark A.Ş Müdürü Doç. Dr. Barış Ethem Süzek ve Teknopark’ta faaliyet gösteren firma yetkilileri katılım sağlayarak, hem Teknopark’ın işleyiş prensibi ve amacı hem de şuanda Teknopark’ta faaliyet gösteren işletmelerin sektörleri ve ne iş yaptıklarına ilişkin detaylı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

330 gr. Pide 10 TL

Meclis Toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan Ramazan Pide Fiyatı belirlendi. 5’inci Gıda Ticareti Meslek Komitesi önerisi ile 330 gr. Susamlı Ramazan Pidesi fiyatı 10 TL olarak mecliste onaylandı.

207

Haber görselleri