Konteyner alım işi hk. 26.09.2022

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ekte sunulan şartnameye istinaden 1 adet konteyner satın alınacaktır. Şartnamede isteklinin doldurması gerekn alanların doldurularak kaşeli ve ıslak imzalı teklifinizi KDV DAHİL olarak kapalı zarfta en geç 26.09.2022 tarihinde saat 12.00 e kadar kurumumuza teslim etmenizi önemle rica ederiz.

İstekliye oda tarafından sipariş verildiği günden itibaren konteynerin teslimi; isteklinin şartnamede belirttiği tarihte teslim edilmelidir. Belirtilen sürede teslim edilmeyen ürünlerin alımı iptal edilecek olup; teslimatı gerçekleştiremeyen firmadan sonra en uygun fiyatı veren firmadan alım yapılacaktır. Odamız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta ya da dilediğine yapmakta tamamen serbesttir.

EK İÇİN TIKLAYINIZ.