SOLARFIRSAT (NATUREN ELEKTRİK ENERJİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.)

İndirim oranları ve detaylı bilgi için Odamızdan whatsapp ile destek alabilir yada firma iletişim bilgileri üzerinden protokol yapılan firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) destek iletişim numarası

Firma İletişim Bilgileri

Adres   Kızılyaka Mah. Köyiçi Sok. No:736 Solarfırsat Plaza ULA/MUĞLA

Telefon0 850 305 65 89

SOLARFIRSAT  ( www.solarfirsat.com )

Odamız ile Solarfırsat arasında yapılan protokol kapsamında, güneş enerjisi sistemleri üzerine hizmet veren firma tarafından MUTSO üyelerine ve birinci dereceden yakınlarına (anne, baba, eş ve evlenmemiş çocukları) net %22 indirim uygulanacaktır.

Üyelerimiz Ula İlçesi Kızılyaka Mahallesi’nde bulunan Solarfırsat Plaza’dan yada online olarak  www.solarfirsat.com internet sitesi üzerinden indirimli alışveriş yapabilirler. İnternet sitesinden online olarak yapılacak alışverişlerde seçili ürünleri sepete ekledikten sonra ödeme aşamasında ticari bilgilerin sisteme girilmesi gerekiyor. Sonrasında indirimden yararlanmak için indirim kodu kısmına MUTSO22 yazmak yeterli olacaktır. İndirim otomatik olarak uygulanacaktır.

Oda üyelerimiz ve 1. Derece yakınları için geçerli olan indirimden yararlanmak için Oda Kimlik Kartı, Faaliyet Belgesi ya da Oda Kayıt Sicil Sureti Belgelerinden herhangi birisini ürün teslim alımı sırasında ibraz etmeleri yeterli olacaktır. Oda kimlikleri yada ilgili belgelerden herhangi birinin ibraz edilmemesi durumunda indirim iptal edilecektir.