IEEE’DEN ÖNEMLİ BAŞARI


IEEE MSKÜ Öğrenci Kolu, İskenderun’da düzenlenen yarışmada, Nüzhet adını verdikleri güneş enerjisi ile çalışan arazi aracı ile başarı elde ettiler. Projeye sponsor olan MUTSO 4. Meslek Komitesi, düzenledikleri toplantıda, ekibe tebriklerini iletti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meslek Komiteleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenli olarak toplantılarını gerçekleştiren ve önemli çalışmalara imza atan, Otomotiv ve Akaryakıt Sektörlerini bünyesinde barındıran 4. Meslek Komitesi, önemli bir projeye destek verdi.

4.Meslek Komitesi, IEEE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Öğrenci Kolunun, IEEE Türkiye Power & Energy Society tarafından, Hatay İskenderun Teknik Üniversitesinde düzenlenen yarışmaya sponsor olmuştu. 12 Mayıs Pazar günü düzenlenen yarışmaya İstanbul Teknik Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü gibi birçok üniversite katılım sağladı. Yarışmaya Nüzhet adını verdikleri güneş enerjisi ile çalışan uzaktan kontrol edilebilen bir arazi aracı ile katılım sağlayan IEEE MSKÜ Öğrenci Kolu 7’nci oldu.

MUTSO 4. Meslek Komitesinin 14 Mayıs  Salı günü gerçekleştirdiği toplantıya katılan proje temsilcileri, yarışma ve sonuç hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Konuya ilişkin açıklama yapan Komite Üyesi ve MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dişcigil şunları kaydetti: “İlki düzenlenen bu önemli etkinlikte, aldıkları başarılı sonuç için tüm ekibe tebriklerimi sunuyorum. İlimizde kurulacak olan Teknopark’ın kuluçka merkezlerinde bu gibi projelerin oluşturulması, desteklenmesi adına iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. 4. Meslek Komitesi olarak arkadaşlarımıza inandık ve projenin destekçisi olduk. Hem konuya gösterdikleri hassasiyet adına komite arkadaşlarımıza, hem de Odamızın ve komitemizin adının duyurulmasında pay sahibi olan proje ekibine teşekkür ediyorum.”

658

Haber görselleri