GGK MARMARİS’TE BİR ARAYA GELDİ


TOBB Muğla Genç Girişimciler Kurulu aylık olağan toplantısını Marmaris TO ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Kurul sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan’ı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Muğla İcra Komitesi, aylık olağan toplantısını, 20 Mart Çarşamba günü Marmaris Ticaret Odası (MTO) ev sahipliğinde gerçekleştirdi. İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya icra komitesi üyelerinin yanısıra, komite doğal üyesi MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çahan da katılım sağladı. Yapılması planlanan çalışma ve projelere ilişkin gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Nisan ve Mayıs ayında TEKNOPARK ve HABİTAT işbirliğinde gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler için bir çalışma programı oluşturuldu.

Kurul toplantının ardından MTO Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Kurulun çalışma, proje ve hedeflerine ilişkin bilgi paylaşımın bulunduğu ziyarette Başkan Ayhan, başarılar dileyerek, Odalara düşen görev ve sorumluluklar noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

107

Haber görselleri