MUTSO BELEDİYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


MUTSO Heyeti 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarına ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda heyet bu kez Yatağan ve Kavaklıdere Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ve Ula Belediyesini ziyaret eden Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) heyeti bu kez Yatağan ve Kavaklıdere Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  26 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretlerde, MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları  Ferudun Öztürk ve Mehmet Çahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal, Mustafa Murat Can, Ömer Öcal, Meclis Üyeleri Fettah Şahbudak, Erdoğan Demir ve Güray Şimsek hazır bulundu.

Heyetin ilk durağı Yatağan Belediyesi oldu. Burada Başkan Mesut Günay ile görüşen heyet hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ayrıca, Türkiye’nin ve Yatağan’ın lokomotif sektörlerinden madenciliğin döküm sahası talebi başta olmak üzere, ilçede faaliyet gösteren işletmelerin ve oda üyelerinin başlıca sorunları konuşularak görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Günay’ın ardından heyet Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Başkan Demir ilçede yapılan çalışma ve projeler hakkında heyete bilgi verirken önümüzdeki süreçte bakırcılıktan tarıma, kazı çalışmaları süren antik yapılardan turizm potansiyelini ortaya çıkartacak projeleri de anlattı. Ziyarette Kavaklıdere Eski Belediye Başkanı Nuray Bozyer’de yer aldı.

MUTSO Heyeti önümüzdeki günlerde Köyceğiz, Ortaca ve Datça Belediye Başkanlarına da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

 

 

48

Haber görselleri