BEHÇET SAATÇİ MUTSO’DA


Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatçi, MUTSO’yu ziyaret etti.

Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalar sürüyor. Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatçi, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay ve beraberindeki heyet, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret etti. Heyeti, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Behçet Saatçi, “Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin şahsınızda Ticaret ve Sanayi odamızın tüm üyelerine sağlıklı huzurlu bir ticari hayat ve bol kazanç diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum dikkate alındığı zaman istihdam sağlayabilmek, üretim yapabilmek, ülkeye artı değer sağlayabilmek resmen kahramanlık. Ciddi bir sorumluluk var. Bizde Muğla siyasetinde 20 yıllık Fethiye birikimimizi arkamıza alarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını yönetmeye talip olduk. Birikimimize ve tecrübemize güvenerek yola çıktık. Kim Allah vergisi cennet gibi Muğla’mıza daha iyi hizmet edebilecekse, o kazansın. Hiçbir rakip bizim düşmanımız değil. Ama bu siyasi bir yarış. Nezaket kurallarını çiğnemeden, yapılan hataları söyleyerek, yapılmayanları eleştirerek siyasi faaliyetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

MUTSO’nun yapısı ve faaliyet alanları hakkında bilgi veren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Bizim Odamız 135 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en eski odaları arasında yer almaktadır. 8 ilçemizde yaklaşık 7 bin üyemize hizmet veriyoruz. Turizmi ilimizde 12 aya yayabilmek adına çalışmalarımız var. Ayrıca ilimizde gözlemlediğimiz bir takım sorunlar ve eksiklikler için kanaat önderi olarak üzerimize düşen görevleri yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret, gündeme ve seçim sürecine ilişkin görüşmelerle sürdü.

974