GENÇ GİRİŞİMCİLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI


MUTSO koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti ve ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl İcra Komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi. 28 Mart Perşembe günü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk toplantı öncesinde, heyet tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ziyaret edildi.

Ziyarette, MSKÜ IEEE Öğrenci Kurulu ve GGK İl İcra Komitesi tarafından 20-21 Nisan tarihlerinde Kariyer-in Muğla projesinin gerçekleştirileceği bilgisi Rektör Çiçek’e aktarıldı. Ayrıca üniversite ve iş dünyası işbirliği çerçevesi kapsamında yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çiçek, verilen destek için teşekkür ederek, öğrencilerin yararına olacak her türlü çalışmada işbirliği yapılabileceğini ifade etti.

Ziyaretin ardından yeni yönetim olarak Mehmet Yapıcı’nın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren İcra Komitesi, Kariyer-in Muğla kapsamında yapılacak çalışmalara ilişkin görüştü. Ayrıca, görev süresince yapılması planlanan çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

586

Haber görselleri