GGK VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE PROJE HAZIRLIKLARI


TOBB GGK İl İcra Komitesi, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek, hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl İcra Komitesi, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret etti. 26 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette İcra Komitesi Başkanı Mehmet Yapıcı, Üye Zafer Çeliköz ile MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İcra Komitesi Doğal Üyesi, Mehmet Çahan hazır bulundu.

GGK İcra Komitesi Başkanı Mehmet Yapıcı, kurulun kuruluş amacı ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Bizim için öncelikli olan yetenekleri doğrultusunda çocukların ilgisini geliştirmek.” diyerek hayata geçirdikleri proje ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Başkan Mehmet  Yapıcı, çocukların ve gençlerin girişimcilik konusunda çok küçük yaşlardan itibaren teşvik edilmeleri gerekliliğinin altını çizerek, “Mesleki Teknik Anadolu  Liselerinin yeniden şahlandırılması, piyasalarda eksikliği hissedilen ve gelecekte ciddi sorunlar teşkil edecek olan mesleki ustalar ve ara eleman sorunlarının ortadan kalkması konusunda önemli bir adım olacaktır. Biz bunu çok önemsiyoruz ve lise öğrencilerinin, hatta orta okul son sınıf öğrencilerinin, tercihleri doğrultusunda reel sektörde stajlar yapmalarına imkan sağlayarak, kariyerlerine kendi tercihleri doğrultusunda yön vermelerini istiyoruz. Bu kapsamda planladığımız projemiz için sizlerin işbirliği bizler için son derece önemli.” ifadelerine yer verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise işbirliğine her zaman için açık olduklarını ifade ederek, yapılabilecek çalışma ve detaylar için görüş paylaşımında bulundu.

586

Haber görselleri