GİRİŞİMCİLER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU


TOBB’a bağlı MUTSO bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu ve MSKÜ Meslek Yüksekokulu ortaklığında üniversite öğrencilerine yönelik “Kadın Girişimciler Üniversite Öğrencileri İle Buluşuyor” konulu konferans düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ortaklığında üniversite öğrencilerine yönelik “Kadın Girişimciler Üniversite Öğrencileri İle Buluşuyor” konulu konferans düzenlendi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan KGK Başkanı ve öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Aslı Karataş: “Eğitim çok önemli, bir eğitimci olarak bunu yadsıyamam. Ama deneyim ve tecrübe diye bir kavram var ki o kutsal. Ve süreç içerisinde ediniyoruz. Bizim gibi gelişmekte olan ülkelerde girişimcilik çok önemli. Özellikle kadın girişimcilerin ekonominin içerisinde aktif olarak rol alması ekonomik büyümemiz  ve kalkınmamız için ayrıcalıklı öneme sahip.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından etkinliğin konuğu olan Kadın Girişimciler Kurulu üyesi, Nazar Unlu Mamülleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Şeniz Çahan, Pazarlama, Muhasebe ve Dış Ticaret Programcılığı bölüm öğrencilerinin sorduğu sorulara cevap vererek iş hayatında edindiği deneyimleri öğrencilere aktardı. Program plaket takdiminin ardından sona erdi.

 

1372

Haber görselleri