MENTEŞE ŞENLİKLERLE RENKLENİYOR


Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de ilk kez Doğa Sporları ve Bisiklet Şenliği düzenlendi. 3 gün süren şenlikte renkli anlar yaşandı.

Menteşe Belediyesi ev sahipliğinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) başta olmak üzere pek çok kurumun destekleri ile düzenlendi. 12-13-14 Mayıs tarihlerinde Kışla Parkında gerçekleştirilen şenlikte, bisiklet, tırmanış, kampçılık, doğa yürüyüşü, slackline, yoga, pilates, oryantiring gibi etkinlikler düzenlendi.

Şenliğin 2’nci gününde Kışla Parkını ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, halkla ve katılımcılarla bir araya geldi. Şenlik alanında kurulan stantları tek tek ziyaret eden Başkan Gümüş, vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilendi. Etkinliğin her kesimden ve yaştan vatandaşı bir araya getirdiğini kaydeden Başkan Gümüş, “Vatandaşlarımız renkli görüntülere sahne olan şenlik alanında düzenlenen birçok etkinliğe katılarak gönüllerince eğleniyorlar. Ayrıca çocuklarımız da burada sporun farklı branşlarıyla tanışma imkânı buluyorlar. Şenlikte çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşın ve katılımcının olması bizi çok mutlu etti” dedi.

Doğa Sporları temel alınarak düzenlenen şenliğe katılan MUTSO, 820 km’lik uzunluğuyla Türkiye’nin en uzun yürüyüş rotası olan Karia Yolu’nun tanıtımına katkı sağladı.

1139

Haber görselleri