MUTSO MECLİS BAŞKANI KORAY ÖZCAN SİGORTA SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ


MUTSO ev sahipliğinde Sigorta Acenteleri Bilgilendirme ve Farkındalık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda TOBB SAİK’in yaptığı çalışmalar, sigortacılık sektöründeki gelişmeler, dijitalleşmenin sektöre etkileri, acentelerin korunması ve Türkiye’de ilk defa yapılacak olan Sigorta Fuarı ve Kongresi Projesi ile ilgili konular görüşüldü.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde, MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın moderatörlüğünde 3 Şubat Perşembe günü “Sigorta Acenteleri Bilgilendirme ve Farkındalık” toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı  Levent Korkut, Saik Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Özer, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Tüken, MUTSO Sigortacılık Hizmetleri Komite Başkanı Ceren Poyraz Boyacı, Sigorta Acenteleri il delegeleri Murat Yerli, Ali Fidan ve sigorta acenteleri temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan bir arada olmaktan ve yüksek katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“Hepinizin bildiği gibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sektörümüze son derece önem vermekte ilerlemesi, disipline edilmesi ve geliştirilmesi adına yapılan tüm çalışmalara öncülük etmekte ve destek olmaktadır. Sigorta acentelerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasında ayrı bir yerinin olması, Kurulan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK)’nden de anlaşılmaktadır. Bu anlamda aramızda bulunan çok değerli başkanlarıma katılımları için bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

Her zaman gelişmeye, ilerlemeye ve güncellenmeye ihtiyaç duyan sektörümüzün bu gününü değerlendirmek,  geleceğe ait planlarını oluşturmaya yönelik fikirlerimizi buluşturmak için bir aradayız.

Tüm sektörlerde olduğu gibi sektörümüzde son derece zorlu bir süreçten geçiyor. Bu zorlu süreci atlatmak için çalışmak, tedbirleri almak, sorunları ve çözüm önerilerini üst yönetimlere aktarmak öncelikli görevlerimizdir. Aramızda bulunan çok değerli konuklarımız sayesinde bu durumu hızlı bir şekilde gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır.

Bizleri son derece sevindiren bir önemli gelişmede ülkemizde ilk defa 3-5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya Belek’te yapılacak olan Sigorta Fuarı ve Kongresidir. Sektörümüze çok önemli katlılar sağlayacağını düşündüğüm bu girişime emek veren herkesi kutluyorum. Sürdürülebilir olması için çalışmamız ve sahiplenmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Meclis Başkanı Koray ÖZCAN’ın ardından söz alan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut ile Saik Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Özer çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Tüken’in 3-5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya Belek’te yapılacak olan Sigorta Fuarı ve Kongresi hakkında bir sunumundan sonra sektörel sorunlar çözüm önerileri görüşüldü.

499

Haber görselleri