MUTSO MECLİSİNDE, EKONOMİDE 2022 YILI KONUŞULDU


Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen Meclis aylık olağan toplantısında Prof. Dr. Mehmet Marangoz tarafından ‘Ekonomide 2022 Yılı Görünümü’ konuşu bir sunum gerçekleştirildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında, 22 Mart Salı günü MUTSO merkez hizmet binasında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Özavcı ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Zeybek’in katılım sağladığı toplantının konuğu Prof. Dr. Mehmet Marangoz oldu. Marangoz, ‘Ekonomide 2022 Yılı Görünümü’ konulu bir sunum gerçekleştirerek ekonomide beklentiler ve risklere ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Ramazan Pidesi ve Ekmek Fiyatları Belirlendi

Marangoz’un sunumunun ardından gündem maddeleri görüşülerek oylamaya sunuldu. Gündem maddeleri kapsamında Ramazan Pidesi fiyatı ve yeni somun ekmek fiyatı belirlendi. Karar göre 350 gram Ramazan Pidesi 7 TL’den 210 gram somun ekmek 3 TL’den satışa sunulacak.

Projeler Hakkındaki Gelişmeler Meclis Üyelerine Aktarıldı

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Ercan’ın açıklamalarının ardından mevcutta yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda, İkizce Mahallesinde yapılması planlanan GEKA mali destek kapsamındaki Yörük Köyü: Dırlavan Projesi, GEKA Güdümlü Destek Programı kapsamında yürütülen Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge İnovasyon ve İşleme Merkezi (APİMER) Projesi ile çalışmaları devam eden coğrafi işaretli ürünler hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.

433

Haber görselleri