MUTSO VE KOSGEB’DEN İŞBİRLİĞİ


MUTSO VE KOSGEB ARASINDA MENTÖRLÜK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Orta yüksek ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve KOSGEB tarafından ileri girişimci programı kapsamında desteklenen işletmelere mentörlük verilmesi amacıyla KOSGEB ve MUTSO arasında protokol imzaladı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında Girişimciliği Geliştirme Destek Programı kapsamında protokol imzalandı. 3 Nisan Çarşamba günü imzalanan protokolün amacı  Orta yüksek ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve KOSGEB tarafından ileri girişimci programı kapsamında desteklenen işletmelere mentörlük verilmesi olarak belirlendi.

İmzalanan protokol kapsamında, girişimcinin proje hazırlama aşamasında mentörlük talebinde bulunması gerekmektedir. KOSGEB, proje inceleme aşamasında girişimci ile uygun mentörün eşleşmesini yapacak olup, uygun bir mentör tespit edilebilmesi halinde mentör ile mütabakat sağlandıktan sonra bilgiler girişimci ile paylaşılacaktır. Mentörlerin proje süresince girişimciye firma kuruluşu, pazarlama, satış, finans İK vb. konularda destek vermesi bekleniyor.

Bu program kapsamında mentör olmak isteyen üyelerimizin Odamız KOSGEB temsilciliğine başvurmasını rica ederiz.

573

Haber görselleri