MUTSO’DAN TİCARİ KREDİ İNDİRİMİNDE BİR İLK  


MUTSO üyelerine yönelik yaptığı indirimlere bir yenisini daha ekledi. QNB Finansbank ile yaptığı görüşmeler sonucunda indirimli kredi konusunda protokol imzalandı.

 Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile QNB Finansbank arasında MUTSO üyelerine yönelik sabit kredi faiz oranı indirimi konusuna ilişkin protokol imzalandı. Yapılan protokol kapsamında, ileriki süreçte faiz oranlarında değişiklik yaşanması durumunda verilen indirim oranı sabit kalacak.

Protokolde amaç; MUTSO üyelerinin Oda üyelik belgesi ile QNB Finansbank şubelerine başvurularında özel indirim oranları ile kredi ve kredili ürünlerin kullandırılmasıdır. MUTSO’nun üyelerine yönelik bugüne kadar yapmış olduğu bu tarz ilk banka protokolüdür. Avantajlı ve değerli bir indirim oranı içeren bu protokol ile MUTSO üyeleri normal banka müşterilerinden daha uygun oranlarda kredi kullanabilme imkânına sahip olacaktır. İleriki süreçte faiz oranlarında değişiklik yaşanması durumunda verilen indirim oranı sabit kalacaktır. Kredi kullandırma aşamasında standart banka prosedürlerinde ve kredi kullandırma kriterlerinde bir değişiklik olmayacaktır.

696

Haber görselleri