BELEDİYE ZİYARETLERİ KÖYCEĞİZ VE DATÇA’DA SÜRÜYOR


MUTSO Heyeti belediye ziyaretlerine Köyceğiz ve Datça’da devam ediyor.

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) heyeti bu kez Köyceğiz ve Datça Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 30 Nisan Salı günü gerçekleştirilen ziyaretlerde, MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferudun Öztürk ve Mehmet Çahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal, Ömer Öcal, Hasan Şahin, Onur Akça, 12. Meslek Komite Başkanı  Nalan Alptekin yer aldı.

Köyceğiz Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Karakuş: “Odamız hizmet bölgesinde yer alan ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretmeyi hedefliyor. Köyceğiz’de kano ve kürek sporunun son yıllarda oldukça popüler olduğunun farkındayız. Burada ulusal ve uluslararası standartlara uygun bir tesis ihtiyacı bulunduğu konusunda paydaşlarımızla hem fikiriz. Bu kapsamda GEKA’nın  fizibilite desteğinde yaralanarak bir fizibilite raporu hazırlattık. Sonuçları Mayıs ayı içerisinde kamuoyuna duyurulacak. Bunun sonucunda elbirliği ile Köyceğiz’e su sporları merkezi kazandırmak istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Köyceğiz Belediye Başkanı Erdoğan Köyceğiz için yapılacak her şeye belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.   Ziyarette ayrıca Köyceğiz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ayşe Güldağ ile İmar İşleri Müdürü Erkut Dursun da hazır bulundu.

MUTSO Heyeti sonrasında Datça Belediyesine giderek burada Belediye Başkanı Aytaç Kurt ile görüştü. Ziyarete Datçalı Komite Üyeleri Gülsevil Akkoyun, Erk Uğur, Yankı Bora da katılım sağladı.

Ziyarette konuşan MUTSO Başkanı Bülent Karakuş: “Ekibimizle göreve 19 yıl önce geldik. İlk günden itibaren görev alanımız içinde  yer alan en uzak ilçemiz Datça’mızı hep daha yakın kılmaya çalıştık. Datça için yapılmak istenen her çalışmaya elimizden gelen desteği sürdürdük. Bundan sonra da Datça ve Datçalı üyelerimizin yararına yapılabilecek çalışmalara desteğe hazırız.” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette,  Datça’da deniz ticaretini arttırmak, yat turizmini kolaylaştırmak, gümrük giriş kapısı açılabilmesi, kaçak göçmenler sorunu, kıyı temizliği ve karavan kamp alanları konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerin ardından MUTSO haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı da Datça Temsilciliğinde gerçekleştirdi.

61

Haber görselleri